فاطمی

  • خانه 
  • استکبار شناسی و استکبار ستیزی در سیره اهل بیت (ع) 
  • تماس  
  • ورود 

بشارت‏های آخر‏الزمانی(از منظر قرآن و روایات)

20 فروردین 1399 توسط اباذرپور

آخر‏الزمان مفهومی است که می‏تواند در معنایی عام از دوره پیامبر اکرم (ص) تا قیامت را شامل گردد اما در معنای خاص آن شامل دوره‏ایی از تاریخ است که شامل فراهم شدن مقدمات ظهور، و بعد از آن هستند. اتفاقاتی که در این مقدمات به آن ختم می‏شود، به یکی از مسایل اساسی مطرح در زندگی انسان تبدیل شده است هر چند که بشر درگیر مشکلات و سختی‏ها باشد باز هم به این مطلب می‏اندیشد که بشر در نهایت به کجا می‏رود؟ و پایان این دنیا چگونه خواهد بود؟ انسان امروز با هر جنسیت و مذهب، به بحرانی در تاریخ رسیده که مساله نهایت دنیا برای او دارای ارزش و اهمیت خاصی است. هر چند این موضوع در برای تمام انسان‏ها مطرح بوده است و شواهد آن در آثار باقی مانده از آن دوران دیده می‏شود اما بحران بشر در این زمان به حدی است که این مطلب را به یکی از مهم‏ترین مسایل بشری تبدیل کرده، که جستجوی روشنگرانه‏ ای را می‏ طلبد.

از آنجا که قرآن، آخرین کتاب آسمانی و مصون از دستبرد بشر است که به صورت اصلی خود باقی مانده ، و همچنین کتابی جامع و کامل می باشد، می‏ تواند راهگشایی هدایتگر در تبیین نهایت دنیا باشد. هر چند که درباره آخر‏الزمان  و اتفاقات آن مطالب بسیاری نوشته شده است اما همچنان به جنبه خاص بشارتی آن در قرآن به طور خاص پرداخته نشده است. با بررسی در قرآن و استفاده از احادیث این نتیجه حاصل شد که قرآن نهایت دنیا را بعد از گذشت فراز و نشیب‏ها به زیبایی تصویر می ‏کند. در قرآن بشارت‏های بسیار زیبایی از آخر‏الزمان آمده است بشارت‏هایی که خبر از حکومت صالحان بر دنیا دارد که در آن، دین مبین حق  تمکین بافته و احکام آن به طور کامل اجرا می گردد. حکومتی که در آن به ظلم ظالمان پایان داده می‏شود و مستضعفان به قدرت می‏رسند. اما شاید مهم‏ترین رکن اصلی این حکومت الهی و زیباترین جنبه آن، فراهم شدن شرایطی است که مردم به میزان بالایی از بصیرت و آگاهی خواهند رسید که مفهوم واقعی عدالت و آزادی برایشان روشن می ‏شود و حقیقت را به آسانی درک می‏ کنند و خود به دنبال آن می‏ روند. این مطلب با تفاسیر کسانی که درپی القای ناامیدی به بشریت در مورد پایان دنیا هستند مقابله کرده، و دمنده روح امید در انسان‏های مظلومی است که ایمان به خداوند و وعده‏های الهی دارند.

 نظر دهید »

نور قرآن

17 خرداد 1396 توسط اباذرپور

خداوند در قرآن می فرماید:

“یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَرْفَعُوا أَصْواتَكُمْ فَوْقَ صَوْتِ النَّبِیِّ وَ لا تَجْهَرُوا لَهُ بِالْقَوْلِ كَجَهْرِ بَعْضِكُمْ لِبَعْضٍ أَنْ تَحْبَطَ أَعْمالُكُمْ وَ أَنْتُمْ لا تَشْعُرُونَ"(حجرات/2) “اى كسانى كه ایمان آورده‏اید، صدای‌تان را بلندتر از صداى پیامبر مكنید، و هم‌چنان كه بعضى از شما با بعضى دیگر بلند سخن مى‏گویید با او به صداى بلند سخن مگویید، مبادا بى‏آنكه بدانید اعمال (نیک ) شما تباه شود”

آنچه که آیه بیان میکند احترام به رسول اکرم (ص) است که مصداق زیبای آن اطاعت از رسول اکرم (ص) در پیروی از سنت ایشان است. زمانی که قرآن در صحبت کردن با ایشان اینگونه فرمان می دهد پس در اصاعت از دستورات باید مراعات بیشتری نمود و در پیروی از سنت هم رهرو راه بود.

 نظر دهید »

عاشورا

18 آبان 1395 توسط اباذرپور

سلام

 

 نظر دهید »

روش‏های دستیابی به اعتماد به نفس

01 تیر 1393 توسط اباذرپور

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA :LatentStyles DefLockedState="false” DefUnhideWhenUsed="false” DefSemiHidden="false” DefQFormat="false” DefPriority="99″ LatentStyleCount="371″> me="heading 1″ />


بسم الله الرحمن الرحیم

این مجموعه مطالب بر اساس کتاب اسرار اعتماد به نفس از “دیوید شوارتز"نوشته شده است که به صورت خلاصه و همرا برخی تغییرات می‏باشد چرا که غالب مطالب در کتابهای روانشناسی غربی و محدود به جنبه های جسمانی است و در آنها همه چیز در توجه به لذات ،خلاصه می‏شود و در اکثر موارد به مسائل اقتصادی و موقعیت‏های اجتمایی فرد نظر دارد و فاقد معیارهای دینی است و تطابقی با فرهنگ ایرانی و اسلامی ندارد ،لذا سعی شده که راهکارهای لازم ،تا حد امکان بر اساس معیارهای دینی (قرآن و سنت)و فرهنگی (ایرانی)منطبق باشد.

اسرار اعتماد به نفس

(آنچه که در اسلام مطرح است مساله اعتماد به خداست و نفس انسان مورد اعتماد قرار نمی‏گیرد بلکه انسان شرافت خود را از خدا می‏‏گیرد و در کارها بر او توکل کرده و به او تکیه دارد و البته از تلاش دریغ نمی‏کند .در اسلام ،انسان نفس را تحت کنترل اراده خود در می‏آورد و روان خود را به خدا متصل کرده و خالصانه عمل می‏کند آنچه که ما از آن استفاده می‏کنیم در واقع راه شناخت خویشتن و راه غلبه بر ضعف در انسان است.)

1.اصل اول :انسان باید باور کند که می‏تواند موفق شود و موفق خواهد شد.باور نقش مهمی دارد .اعتقاد بر این است که انسان دارای دو نیروی مثبت و منفی است که هر کدام امکان مدیریت بر ذهن را دارند و این به انتخاب خود شخص است که کدام نیرو را بر ذهن خود حاکم کند و مدیریت افکار را به او بسپارد .البته این حرف درست است که انسان می‏تواند پیرو رحمان باشد و او را بر خود حاکم قرار دهد یا پیرو شیطان شود و افکار مخرب را بر خود حاکم قرار دهد.

چگونگی تقویت باور :

الف)به موفقیت فکر کنید نه به شکست ،سعی کنید افکار بد را با افکار خوب جایگزین کنید .می‏توانید به شکست به عنوان عامل کسب تجربه بیاندیشید و از آنها درس بگیرید.به این ترتیب می‏توان از هر شکستی یک پیروزی ساخت.( ان مع العسر يسرا-مسلّما با هر سختى آسانى است.شرح/6)

ب)به خود یادآوری کنید که افراد موفق،نابغه نیستند بلکه به خود و کار خود باور دارند.زندگی بسیاری از بزرگان و سختی‏ها و تلاش‏های آنان بیان از این مطلب است. مطالعه سرگذشت آنان کمک شایانی به تقویت باور توانایی است.

ج)باور کلان داشته باشید و به دستاوردهای بزرگ فکر کنید توجه به امور جزیی و هدف قرار دادن آنها موجب رکود می‏شود و مانعی برای اندیشه‏های بزرگ است .البته توجه کنید که نباید اهداف ناممکن و دست نیافتنی را مد نظر قرار دهید.اهداف باید بر اساس امکان و واقع بینی باشد و در راستای دینی و فرهنگی قرار داشته باشد.

تمرین:برای اینکه نقش باورها را بهتر درک کنید و از تاثیر آن مطمئن شوید، بهتر است که به بررسی زندگی دو نفر انسان موفق و سعادتمند بپردازید و عوامل موفقیت را در زندگی انها بیابید و از طرف دیگر با زندگی افراد ناموفق آشنا شوید و دلایل شکست آنها را کشف کنید وببینید هر کدام تا چه اندازه به کار خود باور و ایمان داشته‏اند.

 نظر دهید »
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

فاطمی

سلام علی ال یاسین
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مقالات
  • انسان
  • روانشناسی
  • مسائل روز
  • داستان های دل
  • روایت

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
تاریخ روزکد تاریخ آیه قرآنتدبر در قران وصیت شهداوصیت نامه اوقات شرعیاوقات شرعی
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس